Tuinaanleg

Ontwerp op Maat voor Jouw Tuin

Bij het aanleggen van een tuin is een goed doordacht ontwerp van cruciaal belang. Onze deskundige tuinarchitecten helpen je bij het maken van een ontwerp op maat dat past bij jouw wensen, de beschikbare ruimte en de specifieke kenmerken van jouw terrein.

Variatie aan Tuinelementen

Tuinaanleg omvat diverse elementen, zoals beplanting, bestrating, verlichting, gazons, vijvers en meer. Door een combinatie van deze elementen te gebruiken, kunnen we een evenwichtige en aantrekkelijke buitenruimte creëren die past bij jouw levensstijl.

Uitvoering en Kwaliteitsmaterialen

Ons ervaren team zorgt voor een professionele uitvoering van het tuinontwerp met aandacht voor detail. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en technieken om duurzaamheid en schoonheid te waarborgen, waardoor jouw tuin langdurig zijn pracht behoudt.

Onderhoud en Onderhoudsadvies.

Na de aanleg van jouw droomtuin bieden we advies over het onderhoud om ervoor te zorgen dat de tuin in optimale conditie blijft. We staan klaar om vragen te beantwoorden en nazorg te bieden om jouw tuin te laten gedijen.

Transformeer Jouw Buitenruimte met Tuinaanleg samen met J Odink

Wil je jouw buitenruimte omvormen tot een schitterende tuin? Ontdek de mogelijkheden van tuinaanleg bij J Odink. Neem contact met ons op of bezoek onze locatie op afspraak om jouw tuindromen werkelijkheid te maken.

Als hovenier ben je druk met het aanleggen en het onderhouden van tuinen.
Wij als hovenier staan voor vakmanschap, goed advies, kwaliteit, service en garantie!

U kunt hoveniersbedrijf J. Odink inschakelen voor een totaalpakket van het aanleggen van uw tuin/ bedrijventerrein inclusief sierbestrating en beplanting.

In Zwolle en Lutten hebben we een showtuin aangelegd waar u diverse mogelijkheden kunt bekijken om van uw tuin een ware droomtuin te maken. Van idee tot 3D ontwerp, van levering tot plaatsing van alle materialen, samen kijken we naar uw wensen en maken de beste keuze! Bezoek aan de showtuin is enkel op afspraak.

Tuinontwerp in 3D

Door gebruik te maken van 3D-ontwerpen kunnen alle aspecten van de tuin tot in het kleinste detail worden weergegeven. Van de positie van planten, struiken en bomen tot de plaatsing van terrassen, tuinpaden, waterpartijen en buitenmeubilair – elk element wordt nauwkeurig weergegeven.

Onze locaties

Showtuin Stobbeplasweg 5
Openingstijden:
Tijdelijk wordt alles op afspraak gedaan. Een afspraak maken? Neem dan gerust contact op via 06-29113315

Showtuin Rudolf Dieselstraat 1 Zwolle
Openingstijden:
Tijdelijk wordt alles op afspraak gedaan. Een afspraak maken? Neem dan contact op via 06-29113315

Bezoek onze Showtuin

Sierbestrating levering en plaatsing van:
– Terrastegels
Keramische tegels
– Muurelementen
– Natuursteen
– Gebakken bestrating
– Split en grind

Beplanting:
Van ontwerp tot aanleg, uw droomtuin wordt stap voor stap gerealiseerd door een vakkundig team. Wist u dat wij ook periodieke onderhoudscontracten aanbieden? Zo kunt u volop genieten van uw tuin.

Schuttingen en afscheidingen:
Wilt u een op maat gemaakte tuinafscheiding? Kies uit hout, betonlook of natuurlijke materialen!

Blokhutten en tuinhuisjes:
Voor net wat extra sfeer is er volop keuze in overkappingen en tuinhuisjes. Standaard leveringen of op maat gemaakt.

Tuinverlichting:
Met de juiste tuinverlichting wordt ook ’s avonds uw tuin een prachtig plaatje om te zien.

Afwatering:
Uw tuin is pas helemaal af met slimme afwateringssystemen die gekoppeld kunnen worden aan het hemelwaterafvoer of een infiltratiekrat.

Kunstgras:
Als u op zoek bent naar gemak, is kunstgras de ideale oplossing voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!